Nu sticker vi!

Jajamän, om ca en kvart åker vi till sundsvall med mamma där hon dumpar av oss för att vi sedan ska åka tåget halv 1 till sthlm och hon ska gå på bauhaus och ikea.

Som vanligt så har jag packat alladeles för mycket i en alldeles för stor väska. Men det finns uträkning med allt.

Ha en fin resterande vecka, för det ska banne mig jag ha. Mysweekend i sthlm!


Love and Light!

Du ljuva fredag

Godkväll på alla er som valt att inte dricka alkohol idag. Välkommen till mitt gäng.

Idag så har det nog varit världens slappaste fredag. Jag klev upp halv 12 för att åka och sola. Jag lät Linus sova vidare, och märkligt nog så var det de han gjorde. Vid halv 1 så steg vi upp och han gjorde en braaakfrukost aka hotellfrukost aka nästan hotellfrukost.

Ikväll så ska vi äta räkmacka hos familjen berglund och se på hockeyn som börjar klockan 11. Imorgon så är det fest för hela slanten, för jag har inte festat på 3 helger så jag är fan i mig taggad nu. =)

Åh jösses så jag längtar till sthlm. Jag och linus googlade vart alla butiker ligger i sthlm som han vill gå på. Sneakers n stuff, caliroots osv osv. Det ska bli skönt att komma ifrån stan en sväng, bara ha en riktigt mysig resa ner till storstan och bara va. Jag hoppas att vi hinner kolla på annat än bara kläder, kan vara mysigt att strosa runt hand i hand och kolla på allt som finns att kolla på.

Nu fick jag höra att jag luktar mangoraj. Har ni smakat det nån gång? Vi åt kycklinghamburgare med mangorajsås och nu är jag plötsligt en mango.

snacka om osammanhängande blogginlägg. Men det jag vill säga är ett bra exempel på hur linus är.

Jag var ledig i tisdas och hade slappat hela dagen. Linus började kl halv 9 till halv 8 på kvällen. Vi möttes hemma hos han och vi låg i sängen ett tag. Plötsligt ringer hans mamma och ber oss att gå ut med boston. Vet ni vad jag säger då? Jag säger att jag är så himla trött och less och ber då Linus att gå ut med boston istället. Och vad gör han? Han pussar mig på munnen och säger "självklart älskling" och går ut som om det vore det enklaste i världen. Jag är lat och Linus är onödigt snäll. Hah :D

See you in hell motherfuckers.

Det vankas...

Ja ni folket, det vankas STHLM. 22-25 maj så sticker vi till sthlm. Det ska bli jävligt gött och skönt men till min besvikelse så fick jag höra utav Fia (chefen) att vi inte får lön förens den 26! Hur fan ska det gå? Jag klarar mig förstås men min resekamrat har inte den turen att kunna spara lika mycket pengar som mig. Blä också, jag som hoppades på en resa utan "jag vet inte om jag har råd..".

Idag är jag ledig, LEDIG. Efter flera dagars arbetande + 3 helger i rad så börjar jag känna igen livet igen. Det eviga gnatande och arbetande är fan värt allt om man bara får någon dag ledig. Thank you God!

Strax så ska jag gå ut och gå med Soya the dog, Öhga, Tomas och om jag får liv i Joel så följer han nog med också.

Annars händer det inte så mycket i livet. Stänger onsdag-torsdag och är sedan ledig fre, lör, sön. ÄNTLIGEN!

See you in hell motherfuckers!

You ain´t seen nothing yet

Jag jobbar rätt mycket nu för att syrran är i låtsaslumpen i Östersund där hon blir en vecka. Så istället för att jag är ute och promenerar och försöker leva nyttigt så är jag på macken och trycker i mig godis som bara RÅKAR finnas över hela min omgivning. Men eftersom mamma Eva tränar som en galning varje dag och nu ska börja äta nutrilett så bör ju jag också kunna försöka göra det.

Jag äter ju aldrig hemma hos mamma och pappa längre. Antingen jobbar jag eller så gör jag massa annat. Hinner som aldrig riktigt vara med mamsen och papsen liksom.

Men till sommaren ska det bli andra bullar. Jag ska tillbringa vareviga härliga sommardag här i idyllen och kanske en eller två inne i stan. Jag måste ju visa upp mig när jag skaffat en raffig bränna. Jag hoppas att jag är ledig någolunda som alla kompisar som kommer hem igen från diverse festligheter. Jag ska tillbringa mycket tid med er också, om ni vill förstås.

Det är planer på att dra till sthlm snart. Jag har nu jobbat två utav tre helger i rad, är sedan ledig två helger efter den som kommer nu. Och under nån utav de helgerna så ska vi dra söderut. Det ska bli skoj, hoppas bara att man får löning den 23 (fredag) istället för måndag den 26, men det bör man väl få va?

Usch, dags att byta om till arbetsuniformen och klistra på leendet.
Häxor!

Vi ?r h?xor!


RSS 2.0