Idag är ingen vanlig dag...

....för idag är det våran 1-årsdag, hurra hurra hurraaaa!:)

Jaa som sagt, idag firar jag och Linus 1 år och jag har precis börjat fixa med maten. Det blir hemmagjorda potatisklyftor, fläskfilé och goooood sås. Jag hoppas att det uppskattas. Som i surprise så har jag beställt en tårta med foto på oss två. Den blev bättre än vad jag trodde, jäkligt bra kvalite för att vara tårta, jag hoppas att det också uppskattas.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, men deet har varit trevlig ändå. Varit ute och gått med Malin, Joel och Soya. Suttit på port 9 och fikat kaffe och sedan vandrat en supersnabbis på stan för att sedan hinna hämta tårtan. Jag var där 16:05 och de stängde 16:00. Borde man inte åtminstone ha öppet till 17? Nåja, jag hann ju iallafall. Föresten, syrran tog c-kortet idag, grattis till henne, du rokka!

Grattis på dig och mig Linus. Vi har hunnit med massor detta år och jag hoppas att kommande år blir lika skojigt.

Älskar dig!
Grattis på 1-årsdagen!


Natten mot söndag

Ligger i soffan med linus dator i knäet och försöker komma på något vettigt att skriva. Helgen har underhållts med Malin, Maricel, Linus och jobb. Linus föräldrar var även förbi en sväng idag och gav världens godaste matlåda, det uppskattas. Imorgon är jag ledig och som vanligt så uppskattas även det, än fast jag knappt jobbar något.

Det blev en urflippad kväll natten mot lördag. Tändare, limpmackor och annat kadaver kastades runt om i lägenheten då Linus var på SUP(er)humör tillsammans med sina kompisar. En arg sofie sa till på skarpen och igår var det skinande rent runt om i lägenheten. Se vad ordets makt har att säga till om.

Jag har blivit uppmanad av Mollah att skriva 8 (o)vanor om mig själv. Men då hon har uppmanat nästan alla som jag känner att göra det så kan jag ju uppmana bara några då.Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

1. Jag har under nästan hela mitt liv bitit på naglarna
2. Jag viker inte pappret när jag gjort klart mina toalettbehov, jag knövlar dem till en stor boll och klandrar mig själv varje gång att jag gör det.
3. Jag kan inte sova på kommando som tex att jag måste gå och lägga mig när någon annan gör det.
4. Jag tar gärna en snus om det finns någon i närheten.
5. Jag kan lyssna sönder låtar och kalla dem världens bästa låt, sen ändra uppfattning och hitta någon annan.
6. Jag är dålig på att höra av mig till folk.
7. Jag är en jojjobantare.
8. Jag har en tendens att bli både ful och snuskig i munnen.

Jag vet inte hur man ska länka till dom som man utmanar, men ni förstår vem jag menar om jag skriver upp ert namn.

Stina
Blondinbella?
Leonardo Dicaprio?
Josefin J
Bella N
Veronica Maggio?
Du
Någon annan

I´ll keep you locked in my head, until we meet again.

Idag är det fredag och det betyder att det vankas god mat. Kycklingklubbor i ugn, någon annorlunda potatisstrips? Beasås och majskolvar. HAHA så flottigt det lät nu när jag läser det. Fy på mig, och jag som varit duktig och varit ute och gått med Maricel imorrse.

Ikväll ska jag vara med ovannämnd och Kakan, vi har inte bestämt vad vi ska göra men det lär väl bli massa tjat, film, kanske morötter och dip? Bra kommer det bli iaf.

When someone said count your blessings now
'Fore they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
But they knew better
Still you said forever
And ever


Oasis

Om en halvtimma blir det jobb, men det enda som finns på tankarna nu är kära Oasis. Någon som vill till globen den 28 januari med mig?

I´m gonna start a revolution from my bed.

Ursäkta röran, vi bygger om.

Sitter och surfar på linus nya dator (en 10,2") och har nyss tagit lite onödiga fast roliga bilder runt om i lägenheten. Linus sitter nu och väntar på sina mackor som finns i ugnen medans jag sitter och tvärvägrar äta för jag har blivit alldeles för fet. Lätt 10kg+.

Denna vecka har varit lite upp och ned för jag väntar på en förkylning som vägrar komma ut. Detta resulterar i en sur, kärringaktig Sofie som låter det gå ut över andra i sin omgivning, tex Linus min sambo. Jag hoppas att kommande vecka blir bättre för helgen verkar fullbokad. Sundsvall på fredag, fest på lördag och till Remmarn (farfar) på söndag. Kommer nog bli en skithärlig helg om allt går som smort.

Nu kommer lite bilder som jag nämnde ovan som är på mig, linus och lägenheten, enjoy!


         och en utav linus fyra tatueringar måste ju få va med!


RSS 2.0