Äntligen har jag fått se henne!

Åh Veronica Maggio, så fantastiskt bra du var igår.

Hon spelade på statt där jag, mollah, emmeli och maricel rockade loss längst fram vid scenen. Jag fick till och med en highfive från henne, jajjemän.


Idag mår jag bra, idag firar vi 10 månader och det sägs att det ska bli något mys ikväll. Jag vill hitta på något, kanske åka till en annan stad och fira där? Vad vet jag, det blir nog bra.

Tack för igår allihop, det blev en rätt trevlig kväll till slut :)

Leverpastej och saltgurka.

Det är gott på hårdbrömackor det.


Oj vad tiden går fort, och oj vad ledsen jag blev idag på min chef. Jag fick höra via en liten fågel att två st (de som anställdes ett år efter mig) ska få jobba idag, men mig har de inte ringt och frågat. Jag blev verkligen skitbesviken, för det första har jag inte gjort något taskigt eller dumt, jag har ju till och med tagit på mig julafton. Men tydligen så är ju något fel.


Nåja, igår träffade jag Michal och han och malin passar som handen i handsken. Skitsöt är dom tillsammans och det är faktiskt ganska kul att snacka engelska, hoppas han bara förstår vad jag säger (vilket han hitills verkar göra).

Idag har jag inga planer, måste nog fixa på mitt rum iaf, det ser ut som fan och det är ju snart dags för flytt.

Hej!

Vilken chock!

Kom hem till mor och far för att vara lillasystervakt åt Soya och vad  är det jag ser, JULPYNT?! Det är såååå fiiiint i huset med allt detta röda och guldiga, man känner sig som ett litet barn när denna årliga seans börjar på nytt.


Jag jobbade som sagt i helgen åt Sebbe som är i STHLM och det är något jag i en lång tid kommer att ångra. Igår var den värsta dagen jag någonsin har jobbat. Tvätten gick sönder, ena kassan gick sönder, toaletten gick sönder, det var något grönjävulskt med folk och jag var praktiskt taget ensam  4,5h i kassan, med alla dessa människor.
När jag kom hem till Linus strax efter 21 så möts jag av ett underbart sken i hans rum. Han hade tänt ljus, fixat eget vitlöksbröd (jag luktar inte gott i munnen idag) och en flaska vin. Kan ni förstå något så jävla gulligt?!
Han tyckte att jag behövde slappna av efter en sån jobbig dag, och nog steg vinet till huvudet nog. Tjohoo!

Något som får mig att fortsätta stå på benen (förutom Linus och alla som är mig nära i hjärtat) är fan Tom Höglander. Vilken jävla galning! Köper en flygbiljett i fyllan, dagen efter sticker han till Barcelona, hade från början inget boende men kände visst någon som bodde där och helt plötsligt bor dom i en lyxlägenhet i centrala stan. Jävla fan din knasboll, love yah :D

Twenty years from now..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover.


Wiggo

Idag har varit en rätt slapp och bra dag. Gick på stan med mollah, käkade lunch, shoppade lite strumpor och trosor, drack kaffe med öhga och malin och sedan så har jag varit med syrran, linnea och Wiggo. Wiggo skulle sova över hos Ida så det var en liten process att natta honom och säga att mamma gick för att gå på jobbet.

Han är dock skitsöt så man kan inte tycka att han är jobbig. Världens duktigaste på absolut allting, ALLTING!


Veckan är förövrig väldigt slapp och alldeles för Ojobbig. Jag jobbar ingenting, jag rör mig ingenting och jag blir bara större och större. Great, fucking great!

I helgen jobbar jag iofs, ska jobba åt sebbe som ska ner till sthlm och rocka loss. Därefter blir jag ledig på helger i rad. Funderar faktiskt på att dra iväg då, är det omoget och oansvarigt nu när jag ska flytta och allting?

NJAAA!

Nässpray!

Åh du arma näspray, du är fan min bästa vän. Jag har en förkyldning som jagar mig i hälarna och den vill bryta ut men den kan inte riktigt. Men näsan har den fan fått tag på, så därför ´har jag köpt otrivin menthol, yeeehaaa!

Jag har en varm, naken, bakis kropp brevid mig som jag har tänkt att bombardera med pussar och kramar nu. Han är värd det. Men först, NÄSSPRAY!


Oasis den 28januari någon?

Och plötsligt föll allting på plats..

Jag sitter här med en kopp kaffe i handen, pappa har fixat en brasa och vi fick även en liten bullbit till kaffet. Det är någon märkligt sci-fi-serie på kanal 6 och det är nog det sista jag skulle välja att kolla på just nu. Men för ni som vet/inte vet så är det så att min pappa älskar allting som har med rymdfarkostar att göra + framtiden. Hade han kunnat så skulle han vilja vara en kapten på en rymdfärja MEN det kommer ju aldrig hända, inte i min livstid iaf.


Allting föll plötsligt på plats, iaf för denna dagen. Jag har jobbat idag, fötterna värker, jag börjar känna mig förkyld men helt från ingenstans, som en ängel, så hoppade Soya upp i soffan, satte sig kloss med mig och har nu suttit såhär i ca 15min. Det var som att hon kände att jag behövde någon att luta mig mot. Soya är ingen "kärleksfull" hund, hon kommer när hon själv vill och gillar inte att man gosar med henne allt för mycket. Men nu föll allting på plats, allting kändes bra.

Ikväll ska jag träffa mollah en sväng. Blir nog inte allt för sent för jag ska jobba imorgon med.

Hoppas alla får en fin helg, vi hörs!


Don´t look back in anger

Åh, hur i helvete har regeringen tänkt det här med a-kassa?

Jag har jobbat mer än 80% i över ett år, men enligt a-kassan får jag inte jobba mer än 27h/v för då får jag inte stämpla. Är det inte meningen att jag ska få stämpla upp till de 80% som jag tidigare har jobbat? IDIOTI! Jag orkar inte med detta spelet längre med svåra ord och konstiga förklaringar. Damen jag pratade med i telefon nyss tyckte iaf synd om oss ungdomar som jobbat men inte får ut något i ersättning, inte mer än 75 dagar.

NU ger jag upp. nu får jag se framemot flytten och livet i total misär, för pengar kommer inte att finnas.

Och vinnaren är..

IDAG ÄR DET JOBBARDAG! Ja, det är det minsann. Och det kan behövas, minsann.

I helgen är jag ledig och hade för planer att sticka till Umeå till Bella och hälsa på. Nu vet jag inte om det går eller inte,  jag ska jobba åt syrran i helgen och ska även till Ikea vilket måste göras, linus och jag är bara ledig denna helg tillsammans. (innan flytten).

I måndags köpte vi soffa, tv-möbel och vardagsrumsbord. Att flytta hemifrån och att bli sambo låter så jävla vuxet, så vuxen är jag inte ännu. Man måste fixa hemförsäkring, ringa elbolag, skaffa ica/coop-kort och kolla om man ska ha telia eller något annat företag till internet.

På ett sätt är det roligt och spännande också, men man skulle ha haft en snällman som kunde styra upp ens ekonomi.


hejhej!

Är det sant, har jag hittat en lägenhet?

Jo, det är nog sant. Om man ska ta det vi pratade om igår på allvar. En nyrenoverad lägenhet mitt i stan, brevid stora lekparken. 50kvm och sviiiiiinhögt i tak. Rött pianoblankt kök, ismaskin i kylskåpet, snygga tapeter och snyggt golv.

Jag kan knappt tro det. Och som jag fattade det rätt så kanske jag/vi får flytta in redan nu i november?

jippi!

RSS 2.0