En students bekännelse.

Bah, hur svårt kan det vara att ta sig tid att läsa all kurslitteratur utan att bli störd av omgivningen? Den 9/10 har jag min första tenta och som det ser ut nu så förstår jag inte hur jag ska klara den. Vilket vimmel det är av alla klasskamraters oroan över hur man ska klara sig eller inte. Kunde vi inte bara få facit i hand och sen gå vidare till nästa kurs?

Nåväl, jag har ju nämnt att jag har haft världens största hemlis? Nu kan jag med glädje säga att jag ska bli moster. Ida är i vecka 14 och hennes illamående börjar precis gå över. Jag har redan spanat in barnkläder, barnartiklar, barnsmycke osv och tänker med ännu större glädje shoppa lös för mitt kommande syskonbarn istället för tråkiga studiemedel. JIPPIIII :D:D:D

Något slags tidsfördriv..

nu har man börjat skolan. Första veckan är avklarad och än så länge är det sjukt kul. Vi är 42st i klassen varav alla är tjejer, kanske lite tråkigt men än så länge funkar det. Igår var det sittning då endast 8st från klassen dök upp. Då förstår ni att vi som nu dök upp satte ribban högt och festade för alla andra 34st :)

Bilder var det, så man kan drömma sig tillbaka..


Linus i ett nötskal. Han ville inte gå ut och gå i typ -20 kyla. Men han gjorde det för min skull.
Grattis i efterskott älskling. Nu är du inte liten pojke längre.


RSS 2.0