Om ett dygn..

...har jag precis kommit fram på hotellet i Alanya, turkiet.

Just nu sitter jag och biter på naglarna för jag är orolig, nervös, illamående och psykiskt knäckt pga flygresan.

Jag har sagt till mamma och ida att om jag dör, så får mamma och pappar min dator och ida får mina pengar.


Ptja, jag vet inte vad jag ska säga mer. Hoppas ni får en bra vecka här hemma i Sverige och att livet rullar på som vanligt.


Vi ses i något annat liv, hej!


Så här dagen efter.

Det var personalfest igår. Bowlingen och förferran var skoj med musicquiz och liknande, men ute på Olles så dog det av ganska bra. Jag och Sebbe och Jonas hade jävligt skoj iaf när jag bjöd dom på cigarett.


Ikväll ska jag stänga på macken och det var verkligen jättelängesen jag stängde. Hoppas det kommer någon skoj som jag kan stå och surra med, och att prick 00.00 får jag låsa dörrarna utan att det är någon utanför som bankar på dörren och vill komma in. Tur som haver så jobbar Jonas till 21:00, då brukar de 3 sista timmarna gå ganska fort.

Imorgon klockan 09:00 ska jag också jobba vilket känns lite halvdrygt när jag inte fått veta HUR länge jag  ska jobba. Jag är inte riktigt klar med packningen då jag inte packat ned smink och dyligt ännu. Undra om det finns hårfön på hotellet? Åh vilka problem jag har...

"Jag brukar ta en snus när jag vill bli lite extra wild and crazy".

Vilka möjligheter..

Ligger i min säng uppe på övervåningen och kikar runt i mitt rum. Det ligger kläder, resväska, LDB-lotion (ni vet, den som luktar så himla gott), nytvättad underkläder och smycken utspridda över heeela rummet. Om jag tittar bortanför all denna kaskad utav kläder så inser jag hur jävla fint rum jag egentligen har. Jag är 21 år och har fortfarande ett "fint rum". Inte en fin lägenhet utan RUM. Det känns faktiskt lite genant att fortfarande behöva säga att jag bor hemma, än fast jag egentligen bor på två olika ställen nu.

Jag har dock fått nys om tre lägenheter, tre st tvåor som förmodligen fortfarande är lediga för min entré till vuxenlivet. Jag vill jättegärna flytta hemifrån nu. Få något helt eget, en helt egen soffa, min egna ost som står i kylen och väntar på mig. Eget porslin, eget skitpapper och eget doftljus som står och brinner på soffbordet. Åh, kan ni se vilket place jag skulle kunna skapa? Jag ser det så väl så jag nästan kan nudda det.

Ikväll är det personalfest och det tråkiga är att det inte blir så många som jag trodde. Bella kunde inte vara med vilket är det värsta utav allt. Syrran har en jävla hosta och vet inte hur länge hon kommer att palla.

Jag hatar när jag blir glad i förväg innan det ens har hänt. Jag ska gå in med en mer negativ inställning så jag blir glatt överraskad hädanefter...


Ha en fin helg allihopa!


jag är så jävla nyfiken.

Jag är nyfiken och stoppar gärna ner min snok i alla möjliga hemlisar och djungeltelegraferna på stan. Men något som gör mig MEST nyfiken just nu är vilka det egentligen är som besöker min blogg dagligen och de som bara kikar in då och då.

Därför har jag en uppmaning till alla er som nu kollar den. Skriv ert namn i gästboken så jag har en slags aning om vilka de är som vill hålla koll på mig och mina ACK så härliga "gräva min egen grav"-snack.

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag sticker utomlands och nu märker man verkligen hur snabbt tiden går. Imorgon vet jag inte hur mycket jag kommer att snacka och drömma mig bort när jag och Linus ska besöka våra turkiska resevänner Tobba och Maricel. Jag har liksom redan börjat packa. Det är mobilladdare, necessär, skor, kläder, biljetter och pass. Jag kan ju inte packa ner plattång och smink ännu för det är ju sånt som jag fortfarande använder.

Jag hade hoppats på att Bella skulle vara hemma i stan imorgon för jag saknar henne och vill kolla hur läget står till, både för henne och mig. För när jag väl börjar prata så är det som jag tänker till lite extra om hur jag också känner, om allt och inget. Men jag får se framemot personalfesten på lördag istället, det ska bli skoj. Vi är bra på att ha skoj.

Annars så sker väl inget speciellt. Har kurs på torsdag och jobbar fre, egentligen lördag men vi har ju som sagt personalfest, stänger söndag. Känns faktiskt som en ganska bra vecka.

På återseende!

Jag var bara tvungen..

... att härma eriksson lite.

Ta fram mobilens adressbok och var ärlig nu!
 

- Har du pussat nummer 2?
Amar, nej han har jag inte pussat.


- Vad har du för relation med nummer 20?

David Gulliksson, en kille som jag umgicks med en del för något år sedan.


- När ska du träffa nummer 30?

Hans, jaaa du, nästa fest kanske?


- Är nummer 18 söt?

Daniel, han var söt, nu är han mest läskig.

 - Vad var ditt första intryck av nummer 13?

Carro Berglund (pojkväns syster), en typisk tonåring som har bra musiksmak.


- Gillar du nummer 14?

Lillchrille, klart jag gillar honom!


- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?

Anders H, nej jag har nog inte träffat honom den senaste månaden.


- När ska du träffa nummer 26 nästa gång?

Emelie Eriksson, förhoppningsvis snart, kanske till och med när jag drar söderut i oktober?
 

- Är du nära vän med nummer 23?

Dunken, nej det kan jag inte påstå, mest bekant.


- Har du gått på bio med nummer 4?

Anette Andersson, jag har för mig att jag gått på bio med henne någon gång, säkert genom skolan.


- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?

Jenka, haha gå ut med henne och supa, JA!


- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?

Angelique, de gånger vi snackat så har det mest varit om allt möjligt.


- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?

Isabelle nordin, jag skulle kunna ge henne 100000 kramar!

- Vad har du och nummer 24 för relation?

Emma Nyberg, en vän som funnits i mitt liv vanssinigt länge.


- Vad skulle du vilja göra med nummer 25?

Emmeli Öhgren, prata skit och bara mysa i hennes härliga sällskap.


- Vad är det bästa med nummer 8?

Bella nordin igen (mobnr), Att jag inte behöver göra mig till i hennes sällskap och att jag vet vart jag har henne.

- Brukar du och nummer 16 träffas?

Daniel. nej vi träffas inte.


Hjärtat får inga rynkor

TV4 har denna veckan temat Kärlek. Jaa, jag stavar ordet Kärlek med stort K för det verkar som att livets draman, handlingar, tankar och heta kärleksakter just handlar om det ordet. Jag hoppas att om jag vid 70 års ålder plötsligt blir änka, singel eller lämnad, fortfarande har förmågan att bli förälskad igen. Den där känslan att man MÅSTE ta vid sin käraste, annars bryter man upp i miljontals atomer och har svårt att hitta tillbaka till ursprungsläge.

Jag hoppas att jag vid 70 års ålder känner mig så väl så att jag vet vad som är lagom och inte. Just för tillfället har jag svårt att röra verkligheten. Jag vet inte när dagen börjar eller slutar för just nu är alla dagar den samma. De bara snurrar på som repriserna utav Sex and the city. Jag hoppas att jag i snar framtid har förmågan att stanna tiden och bara va. Inte "va" på det negativa sättet jag är nu, utan att jag vet vad jag har och vad som händer i några år framöver. För just nu är det svart.


Idag har jag tänkt att tvätta kläder och kolla lite hur det ser ut i garderoben. Vi sticker ju som sagt till Turkey och jag vill inte stå där och känna att jag MÅSTE köpa något att ha på mig för då får jag bara panik och ångest om jag nu inte hittar något. Det är bättre att ta med sig för mycket än för lite. Jaa, ni kan ju höra hur jag övertalar mig själv att en gigantisk väska med onödiga ting är bättre än en liten med de allra viktigaste.

Ge mig ett kall i livet som blir min största passion för guds skull!


Jesus, walk with me

Lördag är det idag och jag ligger hemma i mamma och pappas säng, förberedd att åka till jobbet för att stänga, ännu en dag.

Tiden går med raska steg och snart sitter jag i en flygstol mot turkiet, värme, bad och alkohol.

Anledningen till att jag skriver blogg idag är för att, jag Sofie Sjölund har bytt ringsignal till mobilen. Denna låt är även apollo-reklamens introlåt. Så vill ni höra den ska ni gå in på www.youtube.com och söka efter Club 8 - Jesus walk with me.


Nu är det tio minuter innan jag måste sätta mig i bilen och brassa iväg. Hoppas alla får en bra helg utan spya eller gråt. Jag fortsätter min helg genom att jobba och kurrera mig. Hejhej!

Singin that melody

Åh du arma värld. Hur kommer det sig att tiden går så fasansfullt fort? Sommaren är över, hösten börjar närma sig men löven har inte riktigt bestämt sig för att dö och släppa taget om träden ännu. Det kanske är lite väl tidigt för det?

Jag gillar hösten på något sätt. Jag gillar färgen som löven ger, den där brandröd/gula färgen som kan få vem som helst att vilja färga håret rött. Jag undrar om det kommer vara full höst när vi åker utomlands eller när vi kommit hem. Jag hoppas jag får uppleva de bästa dagarna utav den svenska hösten ialla fall.

Jag har som sagt dödssjukan i mig och under natten till idag så hostade jag mestadels utav tiden. Så idag tänkte jag ha lite framförhållning genom att underhålla mig med två filmer om hostan bestämt sig för att besöka mig inatt också.

Imorgon fyller min Linus 20 år, och det ska firas med pussar och tårta. Jag var och köpte hans present idag, jag hoppas att han blir nöjd. Jag vågar inte avslöja den här för jag vet att han brukar läsa min blogg, men du kommer bli nöjd gubben. Jag hann även träffa Stina en sväng. Hon är tillbaka från Skövde för några dagar, och jag skulle må dåligt om jag inte hann träffa henne lite iaf. Synd bara att jag satt som ett lik på cafeet och inte orkade göra mycket annat än hosta och trycka i mig päronsoda. Guds dryck.

Grattis på födelsedagen älskling. Hoppas den blir lika fin som du gjorde min 21-årsdag. Puss!NoneVacker himmel

Det är vackert över Lomsjön ikväll. Molnen är ljusrosa och det är fortfarande ganska ljust ute. Synd bara att jag inte har kraften till att vara ute och promenera. Är fortfarande alldeles för sjuk för det.

Det värsta med att vara förkyld är att man är alldeles för snål för att köpa näsdukar så man river upp näsan så fort man använder något annat papper för att snyta sig.

Nu ska jag åka hem till Linus som har varit hos sin morfar ikväll. Det värsta med att vara med någon när man är sjuk är att man inte vill ha kroppskontakt för man känner sig så dålig och äcklig. Jag hoppas det går över snart för Linus har varit så snäll mot mig dessa dagar. Han är värd en kram eller två.

Hejhej!


RSS 2.0