Sjukhuset

Har nyss ätit mat för första gången idag + lite välförtjänt godis. Jag har nämligen varit hos den märkligaste doktorn på väldigt länge och konstaterat att jag har halsfluss och kommer därmed äta 30 tabletter i 10 dagar. Jävla skit, jävla skit att det ska vara gatufesten just denna helg. Någon som har en invändning på om man kan dricka sprit fast man går på en pencillin-kur? Kontakta mig vid svar.


Det som håller mig på benen är min älskade pojkvän. Han är den snällaste, raraste, mest omtänksamma pojkvännen och utan han hade jag nog legat som en jävla grönsak hemma och väntat på bättre stunder. Jag är kass på att säga vad jag känner och tänker men jag hoppas han vet, Du vet, att jag avgudar varje steg du gör på denna jord. Puss!

Dumma hals.

Jag har så sannslöst ont i halsen. På måndag ska jag ringa Dr.Doktor och be om att han tittar på min dumma, dumma hals. Den får fan i mig vara frisk till gatufesten, för detta år skulle ju bli ett bra år!

Jag, mamma och pappa har varit och kollat på husbil. Ja, denna familj nöjer sig inte med ett fint hus och en fin bil, nej nu ska vi ha en fin HUSBIL också. Galet och dyrt, men ack så mysigt att åka runt i den utan att behöva oroa sig för vart man ska sova. Den perfekta svenska sommarresan helt enkelt. Men just nu är det bara spekulationer.

"Jag saknar dig"

Vilken jävla tabu. Jag måste vara en utav de mest korkade människor gåendes på detta jordklot. Om något jobbigt händer mig så lyckas jag övertala mig själv att det aldrig hätn, och efter en vecka eller två lyckas jag komma på vad jag har förträngt, så jag blir 10ggr argare än vad jag från början egentligen skulle bli, och det blir 10ggr så stor inverkan på mitt humör och mina känslor.

Denna gång har jag all jävla rätt att vara förbannad. "Jag saknar dig" var visst inte hennes ord, utan dina. Vilken jävla lögn. Vilken jävla dålig ursäkt. Vilken jävla dålig dag det blev på två sekunder.

Jag har gått igenom det en gång och jag vägrar gå igenom samma skit igen. Är det något som inte stämmer så känner jag det fan via luften. Luften vibrerar på ett helt annat sätt och så fort man försöker luska ut vad det är som inte stämmer så ser man i någons ögon eller hör på någons röst när man kommit in på rätt spår. Och vilken jävla tur att jag börjar demonstrera redan nu att jag tycker det är fel och orättvist. Nu jävlar blir det revolution.

PISS DAG, PISS JÄVLA DAG!

The Great Debaters

Jag ligger i mamma och pappas säng. Har gått in i en riktig förkylning vilket inkluderar hosta, snuva, ont i halsen, nysningar och svettningar. Jag kissar ut allt det dåliga, men det gör så ont i kroppen så att det går nästan inte att gå på toa för toasittsen skadar mitt inre.

Jag ligger bara här i mammas och pappas säng och väntar på att dö. Men som tidsfördriv så kollar jag även på film, och nyss blev det "The Great Debaters". En sann historia om mörkhyade under 30-talet som startar en debattgrupp. Och eftersom det är min homegirl Oprah som står för det hela (Harpo production) Så var det ju förstås en riktigt bra film. Ladda hem gott folk.

Nu är föresten min syster på andra sidan jordklotet. Hoppas du har det bra i Kanadensiskalandet. Love you!

Måndag!

Åh, förstår ni vad jag längtar till helgen? Det enda som kan stoppa denna längtan är om det skulle bli dåligt väder. Vilken jävla katastrof!


Nu är Emelie och Helena hemma igen. Det känns konstigt att de är hemma men ändå så himla bra. Man har ju som varit utan deras trynen nu i flera månader men det känns inte som så länge alls. Jaa ni förstår surret.

Ikväll så stänger jag på macken, 7 av 9 arbetsdagar är klara, och på onsdag blir jag ledig hela daaagen!


Jag har sånna jävla problem med att verkligen bestämma mig. Vad fan vill jag göra? Vad fan ska jag göra? Det vore så jävla enkelt om det fanns någon skriven bok över hur jag bör och ska leva, så jag aldrig gör några fel.

Det pirrar i magen.

Jag vet inte om det pirrar för att det är sommar, eller om det är för att Linus är borta, eller om det  är för att tjejerna snart kommer hem. Jag kan inte sätta fingret på det. Men jag hoppas att pirret är något positivt, för nu snart är vi alla samlade igen.

Jag jobbar rätt mycket nu de kommande 10 dagarna. Sen är jag ledig över midsommar. Det kan inte annat än att bli riktigt jävla bra. För alla är väl med på en hejdundrandes fest?

Och på tal om en hejdundrandes fest så var det en sådan i lördags. Helvete vilket party det blev. Massor med folk i en liten lägenhet och dricka fanns det gott om. Så gott om dricka att jag inte riktigt va så kry på Olearys, eller utomhus, eller på kebab city, eller hemma. Jaa ni kan ju förstå hur min kväll urartade sig. Med huvudet i toaletten. Men inga minnesluckor här inte, jag blandade nog lite häftigt bara.

Om man ska ladda upp bilder, hur får man de till minatyrer som man sedan klickar för att få större? Jag är en datanörd som är okapabel till att lista ut sådana saker.

Han kommer hem på onsdagkväll!!!
Ledsam dag.

Igår var en bra dag. Slutade runt 12 och drog sedan hem till Lomsjön för att gassa ute i solen. Linnea, Ida och Wiggo var här så jag fick lite mystid med Wiggo som blivit så duktig på att prata. Han är två år och säger tex, "mamma, vilken undejbaj mojgon", eller "tack så mycket för fiiiikaaa". Hah, man kan fan inte annat än att hålla sig för skratt.

Senare under dagen så åt Jag, Linus, Tobba, Joel, Kicken, Peter, Bonna och Kent på Målet och satt ute och drack vin, cider och öl. Det snackades mycket om "en polare på jobbet" och att vinet kom från chile och där fanns mycket chiliconcarne. Ja, ni förstår samtalsnivån.

Det blev några cider och en tidig kväll hem till Linus. Imorse så kom det en tår eller två när vi skulle säga hejdå. Jag hatar att säga hejdå. Det är en dum mänsklig egenskap att det ska ta och vrida om sig i magen bara för att man blir ensam igen. Dumma dumma egenskap.

Hoppas du får det skoj i London baby. Saknar dig redan!


Sista kvällen på haderajan i sthlm. Han blåser ut cigarettrök, därav den bleka hyn!

RSS 2.0