Jag har inte så mycket att säga..

..förutom att jag saknar mina vänner.Varför började inte jag också och plugga?!

Efterlängtade värme.

Idag har varit en bra dag. Jag vaknade dock med två uppsvullna fingrar som inte har gett upp ännu. Vet inte vad de vill mig riktigt, jag får fråga fingrarna imorgon.

Idag så har jag solat, ätit gott, handlat och umgåtts med härliga människor. Gänget och tillhörande eftersläntare tillbringade kvällen i Gullvik med grillning, volleyboll och vadande av benen. Jag ville så gärna hoppa i, men av någon anledning tvekade jag då Helena, Tom och Josefin hoppat i med kläderna på. Man ville ju som inte vara sämre men jag hade ju inget ombyte :(

Jag har ju inte nämnt något om Storsjöyran föresten. Jag och fem andra killar packade vårt pick och stack till den stora staden Östersund. Fredagsvällen började med en riktigt mysig middag, trevligt sällskap och glatt humör. Och humöret steg ska jag säga er. Jag träffade ju till slut, efter 2 års väntande, min kära Martin. Det var helgens höjdpunkt, helt klart. Helgens sämsta var nog att jag missade the Ark på lördagkvällen. Hur det gick till och varför är fan en bra fråga. Men jag kunde ju trösta mig med fredagskvällen då vi återigen möttes. Tack för fredagen, Berg!

Och föresten, Robert frågade chans på mig under Yran och jag sa ja! Vi väntar trillingar och ska gifta oss om en vecka.

Tjing!


Jag har de finaste vännerna.

Igår var det mys hos Josefin. Det blev gofika och gotårta, faktiskt den godaste jag ätit på väldigt länge. Att göra egen tårtbotten borde det vara lag på.

Igår började jobbet igen. Efter 2,5 veckas semester så måste jag erkänna att jag är lite ringrostig i lederna. Men jag kommer igen, och ska få alla kunder på fall och tänka "Den där mörkhåriga tjejen på Statoil, det är en redig flicka det". YEAH!

Jag måste bara säga att känslan av att jag har de finaste vännerna har värmt mig idag. Och värme är det sista jag egentligen behöver eftersom det är så förbannat varmt idag. Men ni kanske förstår vad jag menar?

The fellowship is never going to fall apart för fan, jag älskar er!


RSS 2.0