Några tankar i vårmörkret.

När jag var liten och tjock, speciellt under mellan och högstadiet så tänkte jag att jag aldrig kommer att ha en pojkvän. Sen när man väl fick en pojkvän i vuxen ålder så tänkte man "jag kommer aldrig vara singel igen". Tanken ljög för mig båda gångerna, vilket jävla svin.


För några veckor sedan såg jag ett avsnitt ur Sex and the city där Miranda och Carrie bråkade om varför Carries pojkvän fick rädda Miranda när hon låg skadad och naken på toalettgolvet. Om jag någonsin skulle behöva ventilera mig mot mina kompisar om något jag störde mig på, då önskar jag att jag kunde vara lika ärliga som brudarna i sex and the city är. De skriker lite på varann, ställer varann mot väggen, ventilerar och sen är de kompisar. Nästan som killar, fan va skönt.


Om nästan exakt en månad så sticker jag iväg till vackrare vyer, det enda som fattas nu är en riktigt bra resväska för jag har ingen som fungerar. Och de som finns är minimala och det ryms inte mer än 3 par skor. Det funkar inte.
Något som inte funkar så bra annars är ju att jag redan gruvar mig för flygresan, jag får problem med att andas bara jag tänker på det. Skärpning soffan!

Jag blev så himla glad i lördags då jag på förfesten fick en fantastisk överraskning. Mitt i festen så kom Chrille, Kakan, Tobbe med fler, och mitt i klungan stod även Tom Highlander. Ett lyckorus spreds i mina vener och kvällen blev räddad. Synd bara att jag inte hann ta bakismiddagen på söndan, men det kommer fler gånger.

Hejsvejs!

Vilken mardröm!

Helgen har varit helt perfekt, helt underbart väder, rolig fest, god mat, god sömn. Men denna drömhelg tog ett snabbt slut. I söndagsnatt gick jag upp för att jag vaknade av att jag mådde sjukt jävla illa. Och det resulterade i en natt full av spya. Det var längesen jag spydde så fruktansvärt mycket, så länge sen så jag kommer inte ihåg när det var. Igår skulle jag och Linus ha våran efterlängtade dejt i Umeå med shopping och mys, men det slutade med att jag låg helt avslagen i sängen hela dagen och gnällde. Stackars Linus, det måste ha varit den tråkigaste dagen i ditt liv.

Idag mår jag bättre, har inte spytt på 24h nu men magen är lite i uppror, jag försöker få i mig lite yoggi nu för jag har inte ätit något sen i söndags. Frågan är om det är matförgiftning eller magsjuka?

Nåja, det sjuka är att jag ska jobba idag. Jag måste ha pengarna och jag måste bara göra det. Hoppas bara jag inte börjar tokspy på jobbet, det vore ju inte så fräscht.


Hunger

Jag ska gå ned 5kg tills den 30maj vilket betyder att jag måste svälta mig själv och träna som en jävla antilop. Så därför sitter jag här, hungrig som en gnu (jag verkar gilla savanndjur) för att jag åt alldeles för lite till frukost efter att ha tränat som en antilop. Har ni några grymma tips? Jag var inne på google och googlade lite om Lepigen. Jag har provat det förut och det fungerade, men jag blev något stirrig av dom och jag vet inte riktigt om mitt hjärta klarar det. Bokstavligt talat.

Idag är en sån där dag då jag vill göra något, alltså verkligen VILL hitta på något, men ändå ligger jag här i sängen och skriver blogg. Jag har varken fantasi eller pengar till att göra något fab.

Vad ska ni göra ikväll?

It happened once, why not twice?

Jag må ha hört denna mening förut, men denna gång får det fan vara nog. Skulle jag bli lurad igen så är ju inte människor dumma, då är ju för fan jag helt jävla dum, ointelligent, blåst. You name it. Jag har en tendens att ta reda på sanningen ganska fort när jag känner att nånting inte riktigt stämmer, och sen efter det så brukar jag förneka och förtränga sanningen om det blir för mycket för mitt huvud. Men idag brast det, jag kunde inte hålla käften. Och nu sitter jag här och funderar på vad som är bäst att göra. Jag kan verkligen inte bli lurad en gång till, det pallar inte mitt psyke för att den fick nog med stryk sist det hände. Jag är nog på bristningsgränsen hela tiden men min kropp och sinne ställer sig in på försvar så det kan aldrig riktigt bryta ut. Bah. Jag önskar att man aldrig behöde bli vuxen, då lär man ju aldrig haft sånna här bekymmer.

Döden.

Old times.

Min Dag.
Dagen började med att stiga upp 07:45 för att åka och träna. Hämtade upp Linus 09:30 för att sedan skjutsa honom till jobbet. När jag kom hem smiskade jag igång en djuptallrik med havregrynsgröt och fick ett riktigt jävla sug efter att nästan dunka sönder högtalarna, så jag drog igång P3 och vad spelades då? HÅKAN HELLSTRÖM!! Det gick som ett glädjerus igenom kroppen på mig och den bara spratte och hade sig. Kan ni förstå hur jag har svansat runt här i lägenheten och sjungit och haft mig? Vilken HIMMELSK start på dagen. Ikväll jobbar jag, hoppas Håkan kommer och sjunger för mig.


"Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu, för du var solskenet och jag var eeensaaaam"


RSS 2.0