Nu kommer "kräftan"..

Det är sista dagen på 2008 och jag ligger i sängen med laptopen på magen och har tv3 som bakgrund för att inte känna mig så ensam. Att sitta vid datorn med tvn igång känns bättre än fast jag inte tittar på den. Håller ni med?


Ikväll är det tänkt att vi ska bege oss till Flärke (i år igen) och hurra in det nya året. Vi ska fira nyåret i Alfred Nobels ära så det ska bli lekar, tävlingar?, festning med mera.

Tyvärr så vet jag inte om jag kommer att kunna fira in det nya året utan att ha magont. Jag har haft magont och huvudvärk sen i måndags då ett drygtjävlaskitfanapahelvets besked landade på mina axlar, huvud, kropp, själ. Det där ordet, än fast det inte fastställs något dödsdatum, så vill man bara falla ihop i gråt och fråga varför. Tyvärr kunde jag inte göra det på jobbet, ser väl inte så normalt ut om jag ligger vid ingången och gråter. Jag tog den tvisten i duschen istället.

Jag hatar verkligen ordet. Cancer, vilket jävla påhitt. Borde det inte vara nog nu? Hur många år utav sjukdom ska man egentligen behöva syssla med? Är det inte hjärtinfarkt så är det sockersjuka, är det inte sockersjuka så är det cancer. Vilket jävla påhitt!

Jag vill bara att det ska gå några veckor så att vi kan få besked om resten utav proverna. Jag vill bara att 2009 ska bli ett bättre år. Nya utmaningar, nya upplevelser, nya känslor UTAN sjukdom i min omgivning.

Gott nytt år era jävlar, annars kommer "kräftan" och tar er..  (som min farfar skulle säga om cancer)


Och många dagar senare..

..så sitter jag här en lördagkväll. Det var ju som sagt ett tag sen jag skrev, som vanligt, men just nu har jag inget bättre för mig.

Alla mina kära vänner är i flärke. Jag hade fått höra att vi skulle festa ikväll i övik och därav tog jag ledigt 20-00 för att kunna vara med, men det blev ändrade planer och jag hade inte hjärta nog att säga till Sebbe att han inte fick jobba något när han hade sett fram emot det. Så nu sitter jag här och tittar på när Linus och Lillen spelar NHL 09 på x-box. Fantastiskt.

Imorgon stänger jag, på måndag jobbar jag och sen är jag ledig igen. Jag har blivit så jävla lat så jag orkar inte jobba. Det är för att jag inte får jobba tillräckligt mycket. Jag blir lat av ledigheten, känner ni igen er?

Julen var jättebra. Tillbringade den hos mor och far under förmiddagen och sen såg drog jag på jobbet fyra timmar. Det var ganska skönt att jobba någon timme ´för julafton kan vara ganska långtråkigt, men ju äldre jag blir desto roligare saker hitta man på. Efter jobbet hämtade jag Linus och drog hem till mamma och pappa igen där vi började spela "Med andra ord" till halv 1 på natten. Ett lätt spel med chans att visa upp sina kunskaper för resten av familjen. Man kanske får sig en blick då och då utav mamma/pappa som betyder "inte visste jag att du var så klok min lilla dotter"-blick. Juldagen var också kalasbra med supergod mat hos Linus familj med jättefina julklappar. Ligger faktiskt i sängen med dunsockarna jag fick utav linus syster Carro.

Nå´ja, åter till mitt liv. Jag känner att jag skulle behöva ta en weekend någonstans, kanske bara i närmsta stad bara för att göra nånting. Jag går bara runt här hemma och väntar på något som aldrig kommer för jag vet inte vad det är jag väntar på.

Men sånna fasoner väntar jag med tills mina hjärtegull inte är kvar i övik längre. Hoppas vi ses mer i veckan för då är jag ledig. Ha en kul kväll i flärke, tänker på er!

Hej igen

Sorry att jag inte uppdaterat på senaste (för ni som nu läser), men jag har faktiskt inte haft något att göra så jag har alltså inte gjort något alls. Hah, så smart jag är.

Veckan har varit bra, kunde ha varit bättre men det får vara ledsamt ibland också.
Jag tänker inte rabbla upp alt här men bland annat så gick Linus söta morfar bort igårkväll och jag satt på personalfest när jag fick beskedet. Linus hade iofs varit upp dit under gårdagen och tagit farväl, om man nu gör det. Hoppet finns ju alltid kvar men jag tycker det var bra utav han att han åkte dit för att hälsa på honom. Sen runt 23 så somnade söta morfar in och jag fick lämna personalfesten och trösta mitt hjärta.

Jag kom hem från jobbet för en timme sedan och Lillen och Linus sitter här och spelar saints row? (nånting) 2 och dödar människor. Imorgon jobbar jag också sen blir det väl en lång och tråkig vecka som vanligt. Men det positiva är att alla mina fina vänner kommer hem igen och jag har saknat er SÅ! Vinkväll och skvaller hos mig, hoppas att alla kan bara.

NÄr kommer alla hem?

Puss och kram

In the city

Det är så jävla gött att bo mitt i stan. Man behöver inte ta bilen och hitta parkering nånstans, man behöver inte tanka som ett tok hela tiden för att man bor 1 mil utanför, man behöver fan inte göra nånting. DÅ kan man ju undra, varför ens ha en bil? Det är bra att ha, så är det bara.

Idag har jag varit på stan med syrran och köpt en julklapp till hennes pojkvän och till mig själv köpte jag en toalettrullshållare. Det enda som behövs hit nu är lite gardiner och saker till väggarna.Tänkte ta kort och lägga upp hur lägenheten ser ut men jag hittar inte min digitalkamera, jag har lyckats slarva bort den 3 ggr på bara några veckor. Slarvigt.

Just nu sitter jag mest och tänker på min Linus som jag snart firar 1 år med. Har du/ni något bra tips på vad man kan hitta på för skoj då? Hör av er isåfall.


Saknar er, ni vet vilka ni är!Inflyttning!

Idag är det inflyttning i lägenheten. Jag har lyckats få dit allting (tillsammans med Ida och Joel) utom sängen och vardagsrumsbordet. Jag har placerat alla talrikar och diverse saker i köket, har diskat ljushållare och annat smått och gott, har haft besök utav jättemycket folk redan på första dagen och imorgon lär det bli en del också.

Ikväll ska jag och linus hämta lite elektronik som ska in i lägenheten och imorgonkväll flyttar vi nog på sängen och tvn. Jag vill ju som flytta in på en gång, inte gå och vänta på att allting ska bli perfekt. Men jag får nog försöka ta det lite lugnare med allting. Var sak tar sin tid som jag alltid brukar säga?RSS 2.0