FULLrulle såhär i juletid..

Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är... Det är precis så jag känner nu. Julestund är sprit i mun, så bör man kalla denna förbannade vecka med gosaker, julklappar och sponken.


Julafton slutade med alldeles för mycket sprit och alldeles för mycket hormonfyllda karlar som började bryta arm med varandra.

Juldagen slutade med en Sofie som satt och halvsov på Sibylla samtidigt som mina vänner surrade med folk runt omkring mig + en man som smekte mina händer? Jag kommer ihåg att det var någon som smekte mina händer, men vem fan var det?

Idag ska jag tillbringa dagen på Statoil medans alla mina fina kompisar tillbringar den 26:e december i Flärke för att min ÄLSKADE Tom Tompii Loveyourcock Höglander fyller de fantastiska 21 idag. Jaa må han leva och jag hoppas att du känner av mig själsligt när jag inte kan vara hos er kroppsligt, jag ska finnas vid din sida ända in i dimman :) Älskar dig Highlander! Puss


God Jul!

Hej alla fantastiska människor där ute, och även de mindre fantastiska.. och även de som inte är fantastisk över huvudtaget. Jag skickar er ändå en riklig jul med massor av godsaker, det är ni värda.

Jag sitter här efter en arbetsdag (stängning) och lyssnar på the smashing pumpkins. Jag måste medge att jag är ganska nöjd nu, inte nöjd på det sätter ni tror utan mer på det "lessa" nöjdet. Jaa, ni förstår vad jag menar.

De kommande veckorna är fyllda med tårar, skratt och en jävla massa festande, bara med folk som jag älskar och avgudar. Jag kanske säger det för sällan, och är dålig på att höra av mig. Men ni ska veta att utan er så vore det ingen Sofie, ni förgyller min vardag. Jag måste även säga att ni förgyller mina drömmar. Två dagar i rad så har jag drömt om alla mina govänner som kommer hem om några dagar. Alla minnen och känslor börjar krypa sig fram i min kropp och jag njuuuter utav känslan. Snart är ni hemma och snart så kommer vi alla vara samlade, med nya vänner och gamla. Juldagen och speciellt NYÅRSAFTON kommer bli för bra för att vara sann.

På julafton jobbar jag mellan 13-20 men det gör mig inte så mycket. Jag hinner ju ändå med lite julkänsla både innan och efter. Vissa utav grabbarna funderar på att supa, jag kanske får för mig att kika förbi en sväng, men först måste jag ju få i mig lite julskinka, det kan ju min feta kropp behöva.

Love and light! GOOOOD JUUUUUL!

Treat her like a prostitute

Jag har äntligen lyckats finulerat ut ett sätt att få kamerabilderna in på datorn, och idag klickade det extra mycket där uppe i huvudet. Så där med tänkte jag ge er ett litet smakprov vad jag har gjort de senaste veckorna, varsågoda och njuuuuut!


ÄlgaaaarMysdag hos Tom i FlärkeUte på promenad runt höglandssjönpruppTobba, jag och RobertLinus-hip och Joel-hopJag är uppblåsbar, fest hos öhgaÖhga står för ÖlLinus, Tobba & Chrille hos ÖhgaRäven raskar över isen (en svart prick = räv)Lomsjön 26/9Halloween i JönköpingJosse, tom och hellastinki och mickeMys i sthlm hos stinki och micke

VVR - Våga Vara Rädd

Det verkar som om jag föredrar att skriva på natten, det är väl då tankarna vimlar som mest och det jag skriver låter någolunda läsbart.. elleeeer?=)

Nu har jag jobbat 3 utav 4 kvällar och jag förbereder mig för fulla muggar på morgondagens bravader. Att stänga på macken, en regning decemberkväll är inte direkt mysigt. Jag gör hellre något mysigare, typ film, vänner och pippi. I helgen så har alla mina vänner haft superkul, superbra, supermysigt och superhäftigt. Allt sånt som jag också ville göra, med DOM. Men neeejneej, stackars sofie står och kränger burgare. Nästa gång ska jag säga att de innehåller 2% flensost, det ska jag göra.

Jag vet inte vad som hände men under några minuter så stod världen och tiden still. Och helt ärligt så hade jag gärnat varit i det tillståndet lite längre. VVR!

5 missade samtal senare..

..så vaknar upp jag ur min märkliga dvala som jag helst bara vill fortsätta befinna mig i. Just för tillfället är det bättre i drömmarnas värld än denna uppblåsbara, sarkastiska, smutsiga värld jag lever i just för tillfället. Blå och grön är den från ovan också, vidrig blandning.

Jag kan inte påstå att dessa missade samtal har varit av någon nytta what so ever. Det har bara varit ett sätt att få min uppmärksamhet eller bekräftelse på gårdagens alla bravader, eller så kanske det är ett sätt att få mig uppmärksam på att det är nya tider nu och jag är "generation Ex". 

Jag är lite fundersam, vart kom denna plötsliga begäran på att sova så länge som möjligt ifrån? Jag tycks känna igen syndromet men kan inte tänka mig att det skulle vara samma anledning som förr. Det vore fan sjukt märkligt om det vore så.

Om ca 2 timmar börjar jag jobba och om ca 10 timmar så slutar jag. Med denna korta tid jag har kvar av denna dagen så ska jag spendera den med Coldplay.

Mysa?

We´re going to die at the same time you and I

Hej på dig samvete. Nu kontaktar jag dig igen precis som jag gör varje gång jag ska försöka skriva något vettiga blogginlägg.. hej på dig!

Här ligger jag i sängen, som står mitt på golvet för att jag ska kunna ligga i sängen samtidigt som jag surfar på denna oändliga internetvåg. För de som missat så har jag då köpt en söt liten mörk bärbar dator som jag redan börjat avguda. Jag vill bara ta med mig den under armen och visa upp den för hela världen. Jag ska döpa den till något riktigt smaskigt, så där djuriskt saftigt så det vattnas i munnen när jag berättar för folk vad denna mystiska skönhet heter.

Nu du samvete, nu ska jag lätta ankar och berätta något som tynger mina axlar. Jag har hamnat i trubbel, men för att göra det lite enklare så skulle man kunna göra en metafor utav det hela. Vi säger att jag går runt i en djuuup, djuuup regnskog och helt plötsligt plaskar jag ner i ett träsk där det virvlar runt skvaller, känslor, funderingar och osäkerhet. Och sen helt plötsligt dyker det upp fler och fler i detta träsk och till slut ryms vi inte så vi sprängs i bitar och blir ett med universum. HAH! nu tog jag dock i lite..

De som vet vad som händer med alla dessa kärleksförklaringar, "fuck you"-kaskader och fester vet vad jag syftar på. Det är en oändlig jävla djungel utav förklarande hit och dit. Varför sätter vi oss inte bara ner och festar istället och ser glad ut. Sånt är jag ju bra på! Och Joel, det är du bra på med!

De senaste dagarna, om man räknar från i lördagsnatt så har det blivit en del liggandes i sängen faktiskt. Dagarna har runnit förbi och jag har ätit en gång om dagen vilket gör att magen inte mår så bra när man väl äter. Sen har jag väl kanske inte ätit det bästa tänkbara heller, men man kan inte alltid vara klok.

De senaste dagarna har det sprungit många tankar i mitt huvud. Det känns som mitt huvud är en hel jävla träningsanläggning och alla som tränar har valt att springa på löpband, alla på en och samma gång. Det står väl en och en annan jävulstanke och kör tyngder med, men det är de tankar som valt att stanna på samma ställe som alltid, tankar som hatar förändringar.

De senaste dagarna har bevisat att jag måste flytta hemifrån. Allt blir för påtagligt här hemma och jag tror att min mor och far kan behöva lite vuxentid för sig själva, även jag. Jag tror dock att mor och far har mer ångest över att jag ska flytta än vad de hade för Ida. Jag har alltid varit "lillasyster" och jag är den som är mest "bortskämd". Jag kan inte rå för att jag är bortskämd, det är mina föräldrar som gjort mig till det. Jag skyller allt på dom! Skulle jag åka iväg en månad så skulle de gått runt i huset i förtvivlan så mycket att de gjort stigar efter sig. Flyttar jag så klipper mina föräldrar den sista navelsträngen och det är dom nog inte riktigt redo för, än hur mycket de tjatar på mig att jag ska börja plugga.

De senaste dagarna har varit riktiga gosigosdagar. Gosgosgosgos hela dagarna och jag kan inte påstå att jag är less. Det väckte snarare upp min gosigostarm som varit unvalible de senaste månaderna. Jag vet inte om jag ska tacka eller gråta, det är bäst att jag gör bådeoch så jag inte blir besviken om jag skulle välja fel.
De kommande dagarna kommer dock inte få så mycket gos i sig. Jag ska stänga fyra dagar i rad och på måndag ska jag jobba från 08:00-20:00, fucking 12-timmars.

Jag vet för 110% säkerhet att Joel kommer att vara den första som läser detta blogginlägg, och förmodligen den enda som kommer att skriva en kommentar, så jag slänger ut ett HEJ KOMPIS till honom. Vi ses imorgon homeboy!

Nu ska jag säga godnatt till dig samvete. Jag kommer att återkontakta dig i snar framtid.
image10
                                                      Så här ser mitt samvete ut!


RSS 2.0