Jobbig helg.

Denna helg har jag stängt fre, lör, sön. Det är INTE att rekomendera!
Jobbigt folk, jobbiga timmar, jobbig natt. Jag lägger mig så sent och stiger upp sent så mina dagar är helt upp och ned nu. Jag är dock ledig mån, tis, ons så jag bör ju kunna ställa om dygnet. Ska öppna tor och fre så det kan behövas. Att stiga upp 05:00 är inte heller att rekomendera.

På fredag efter att jag slutat så åker jag, christoffer, linus, robert, daniel (kanske fler) upp till Umeå där vi ska partaja med diverse folk. Jag hoppas att Emmeli och Stina kan joina, för annars blir jag ju ensam dam. Men det är bra killar och jag trivs med dom, så det ska nog gå bra. Vi åker hem på lördag då det är fest här hemma. Jag och syrran funderar på att ta en liten runda då nya Statoil-Anders ska vara trubadur på plattan, och det kan jag ju inte missa! Elleeeeeer..?

Jag har snokat som vanligt på olika communitys och som vanligt så stör jag mig på något eller någon.
Det högg till i hjärtat när jag läste det där.. än om det bara var några få ord.

Jag dagdrömmer, drömmer, skriver och pratar om dig. Fria till mig!

"Ingen känner mig så väl som du"

Shit, nu var det längesen jag skrev. Folk kanske tror att jag har gått och dött?
Men det mina damer och herrar har jag inte gjort. Jag lever, men det är knappt.

Alla mina närmsta vänner finns inte kvar i denna stad, vilket har fått mig att gå ut och leta efter nya vänner.
Och minst sagt så har jag börjat umgåts med en jävla hög, 99% av dem är män. Hur som haver så har jag ju några bästa kvar i stan. Tom jobbar men han är ju tillgänglig som alltid, än om han skulle vara i GBG eller Boden så skulle han ju komma till en om man bad på sina bara knän och säger att man sitter med ett rakblad i handen.
Christoffer bor ju också kvar, det är ju skönt. Och jag är glad att han har fixat en lägenhet i stan, jag hoppas på många mysiga kvällar där med lite film, eller?:P (Jag hoppas på att få en nyckel!!)
De senaste dagarna så har jag varit och kollat film till sena natten tillsammans med Robert, Joel och Linus, sen har det väl funnits några eftersläntare men de flesta har ju normala jobb, congratz till er.

Jag har sökt jobb också, om vissa av er inte visste det. Jag har sökt i Umeå och som backup så sökte jag även i Övik. Pluggningen kan vänta, jag planerar istället utomlandsresa och det verkar som vissa är lika sugen som jag.


Jag tänker mycket på er som börjat plugga och flyttat till annan stad, ni skulle bara veta. Jag kan sitta och filosofera om er i bilen, vid matbordet, på jobbet och till och med på toaletten. Få inte för er något nu...

Jag hoppas vi ses snart, och om det inte blir snart så ska ni veta att jag träffar er i mina drömmar.

Jag hoppas även att jag får träffa Johan snart, det har börjat pirra i skåne-tarmen. Vad sägs som det? Lite vin, ost och en jävla massa gitarrspelande... high five?

RSS 2.0