Förtroende och förebild

Det är få saker här i livet som jag verkligen uppskattar. Självklart uppskattar jag min familj och mina vänner och allt bra de vill mig här i livet. Jag uppskattar alla goda råd de ger mig, och även de mindre goda råd som jag kanske inte alltid tar till mig. Jag uppskattar verkligen det. Jag uppskattar även människor som gjort "spår" i mig. Ni vet sånna där spår som gjort mig till den jag är. Format mig som en liten lerfigur, format mig till den de vill att jag ska vara.. den jag vill att jag ska vara. Det är dessa människor jag kallar för mina förebilder och dessa förebilder funkar hur bra som helst, även fast dom inte är Oprah Winfrey.

Min gårdag började precis som vanligt, men av någon anledning så dunkade hjärtat lite extra hårt varje gång jag gick förbi min mobiltelefon eller hemtelefon. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på varför just mina telefoner fick mitt hjärta att rusa. Men jag insåg senare under kvällen vad det gällde, jag skulle ringa det där samtalet som skulle få hela min värld att rasa samman. Alla dessa trygga känslor som jag haft de senaste åren om att mina förebilder aldrig skulle svika mitt förtroende, men den dagen kom ändå. Hur kan en förebild vilja förstöra alla dessa minnen, åsikter, känslor, överenskommelser och spår som vi byggt upp tillsammans. Jag trodde vi visste vart vi hade varann. Tydligen hade vi inte varann nånstans, jag tappade dig nånstans längs vägen och inte lär jag hitta dig igen. Jag vet inte om du är värd mödan att hittas igen.

Jag kan titta på nyupplagda foton av dig och febrilt försöker jag stirra in i dina ögon för att hitta min största förebild. Jag försöker hitta personen som format mig mest och som jag trodde skulle forma mig till en bättre person i resten av mitt liv. Jag hittar honom inte, jag känner fan inte ens igen honom. Det kanske är så att du försöker vara någon annans förebild nu, någon annans formgivare som du stolt vill visa upp. Och nog ser du stolt och lycklig ut men du ser inte ut som du.

Varje dag tänker jag hur stolt du gjorde mig. Vilken jävla kapacitet och drivkraft du har när det verkligen gäller.  Jag skröt om hur stolt du gjorde mig och hur duktig du var och hur långt du skulle komma i livet. Varje dag skröt jag, jag kan skryta om det än.

Det sorgliga med denna föredetta solskenshistoria, denna historia om två personer som möts, finner varandra och iallafall halva parten hittar sin "soulmate", är att det fick ett så abrupt slut. Men denna gången går det inte att skylla på mig.

Jag ska inte förfölja dig/er, jag ska inte snacka skit om dig med människor du känner, jag ska inte försöka göra allt i min makt för att få tillbaka dig, jag ska inte hota, jaga, sparka, slåss, bita, kräkas. Jag ska inte göra nånting utav alla dessa saker du är rädd för, som du ständigt väljer att säga, fråga och smeta in i mitt ansikte. Jag har hört dig, jag har lyssnat på dig, och jag vill spotta på dina ord och smeta in dom i arslet. Vad är du rädd för? Är det så tragiskt att höra att du är och förblir den enda människan jag någonsin kommer att kunna lita på? Är det så tragiskt att höra att du är och förblir den person som förstörde all min tillit till andra människor?

Om jag någonsin kommer att få ett tillfälle att forma en människa, bli dess förebild och stöttepelare i alla möjliga olika problem och incidenter, då hoppas jag att jag kommer göra ett precis lika bra jobb som du gjorde. Men jag skulle aldrig, aldrig, aldrig avsluta relationen som du gjort.

Du påstår att dina val den senaste tiden beror på att du bryr dig om mig och att du inte vill såra mig. Du har ärrat mig för livet och jag kan inte se någon framtid att ens leva som normalt igen. Allt är svart, blankt, tomt och tyst än hur jag försöker vända och vrida på det. Bevisa att du bryr dig, sitt inte där tillsammans med henne och åma dig över hur "jobbigt" det är när jag ringer för att få veta hur du mår. Tydligen är det det du gjort de senaste tre veckorna.

Jag är så jävla arg på mig själv över hur man kan tillåta sig själv att lägga hela sin tillit i en människas händer och tro att det för alltid kommer att fungera. Jag är så jävla dum och korkad så jag förstår varför du tog dig chansen att forma mig. Lika lätt som jag är att forma är jag att krossas. Hur kunde du bli så annorlunda?

Jag är så arg och så jävla lurad på definitionen förtroende och förebild.
Jag kommer alltid att älska dig.
Fan ta mig själv!


Det är så mycket jag vill göra..

HEJ ALLIHOPA!
Nu var det längesen igen som jag skrev. Denna gången har jag ingen ursäkt, har inte tänkt på det bara.

Vad här hänt sen senast? Jo, i tisdags så åkte jag och tom upp till Umeå och festade festen. Trevligt folk, trevlig miljö, trevlig natt. Jo man tackar! Jag sa även adjö till Umeå-Robin som flyttar till Åre. Jag ska komma och hälsa på, det kan du hoppa upp och fethajja. Jag kommer ta Martin B på vägen när jag ändå är i farten mot den sidan av landet. Jag vill ju inte att det ska gå ytterligare 2 år innan vi ses igen, eller hur?

Jag jobbar ganska så mycket nu också. Får mest ta dåliga pass men en och en annan 13:00-20:00 har jag lyckats få till. Det klirrar skönt i kistan ska jag säga er, ialla fall när lönen kommer.

Mina planer framöver är att ta min feta rumpa neröver till Jönköping/skövde/STHLM och hälsa på mina fina flickor som jag saknar såååååååå mycket. Det känns så märkligt att leva vidare här uppe utan er, det känns som att jag sitter och väntar på er på varje fest jag befinner mig på men ni kommer ändå aldrig. Ingen fest är sig lik sen gänget regerade i stan.

Oj, nu insåg jag hur mycket klockan är och jag börjar om 55min, har inte ens ätit ännu!

I love you, i miss you! - till vännerna från pååpy


Crazy

Dessa två senaste helgerna har varit crazy. Som sagt, förra helgen så drog vi upp till Umeå och festade festen. Mer än ös blev det och när vi kom hem till Tomas igen efter Corona så minns jag inte särskilt mycket. Förutom "do you want to hear the most enoying sound in the world? EEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH".
Kebbe skrek det ca 40ggr och till slut började jag också. Jag tror INTE att grannarna var glada.
På morgonen vaknade jag med tuggummi på tshirten och sängen. Tomas som låg på sin "nya" säng nedanför mig vaknade också upp med tuggummi på sig.. jag vet inte hur det gick till men jag tar på mig skulden, jag kanske spottade på honom under natten. Jag träffade David också, dangerous Dave så att säga, och det var mer än för länge sedan. Vi kom fram till att vi inte hade setts på 9 månader och 21 dagar. Haha, men vem räknar?

I fredags så firade vi Bobby och Robert som fyllde 23 respektive 22 år. Grattis till er!
Under förfesten så lekte vi lekar och surrade på som vanligt. Eftersom jag var den enda tjejen så blev det rätt mycket snack om jaa, just det, tjejer. Jag har börjat tänka på annat när jag hör orden, röv, bröst, fitta, suga, svälja osv så det går faktiskt ganska bra.

Nästa helg så TROR jag att det är fest igen. Christoffer ska (förhoppningsvis) ha sin efterlängtade inflyttningsfest och jag ska se till att det är ordning och reda. Inge snuskande i sovalkoven och inget spyande i köket. Det är bra ordning och reda det.

Jag måste ju även säga grattis till Emmeli Öhga Öhgren som vann den superviktiga matchen idag. HURRAHURRAHURRAAAA! Grattis till 1:an, nu börjar skiten?
Och även grattis till Stina Stinki Sångberg. Ja må hon leeeeva!

Inatt drömde jag nog världens jobbigaste dröm, och än om jag vaknade upp ur den så började jag drömma samma sak igen när jag somnat om. Jag kan verkligen inte komma över dig, än hur mycket jag försöker och tro mig, jag försöker verkligen för bådas skull.

Det var kul att se dig idag Malin. Även fast det var flera månader senast så känns det som du inte varit borta särskilt länge. Jag är glad att du har det bra där borta, och för fan, res till Indien och gör en egypten-dans!

RSS 2.0