Att jag orkar..

Jag trodde det var en vanlig huvudvärk jag har fått, men kom på just nu, i detta ögonblick, att det är en förbannad spänningshuvudvärk. Ska jag berätta varför?
För att jag försöker alldeles för mycket.
Jag försöker vara alla till lags, jag försöker alltid få människor att vilja hitta på saker i grupp,  jag försöker alltid vara trevlig, gullig, snäll på jobbet, jag försöker vara snäll, omtänksam, hjälpsam, givmild etc till andra människor men för vilken anledning? Ingen som helst, för tydligen är det inte till någon hjälp. Jag vill och försöker och försöker lite till att visa att jag duger men jag gör ju inte det. Vilken jävla hemsk sak till insikt. Kunde det inte ha varit en insikt att jag är typ världens bästa på allting och att jag hade kunnat göra vad som helst i denna stora värld. Men det är ju för fan tvärtom.

Det värsta utav allt är att jag kom på detta nu, inte efter sthlms-resan, för nu hamnade den i skymundan och jag blir så förbannat less. Jävla fanskap, jävla allting.

Giv mig styrka!

Kommentarer
Postat av: M A R I C E L

Hörröduru! Du duger ! Du mer än duger! Oj oj oj vad du duger och kom inte och säg eller tro nånting annat! Så det så! Ha så kul i sthlm nu :) Kraam

2009-03-10 @ 21:21:26
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/
Postat av: Stina

Men hallå där! Vilket struntprat som inte stämmer nånstans. Du är den snällaste jag känner och den bästaste vännen man kan ha =) Saknar dig, hoppas ni får det jättebra i Stockholm. Vi ses snart!:D Puss / Staaajjnaaa

2009-03-11 @ 01:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0