Nu är det dags för Kroatien.

Nu ligger jag i sängen och kan inte sova, såklart. Linus ligger brevid och de få kanaler som vi får in är 1, 2, 4 och 6an.. Ain´t life sweet? Hah!

Nåja, imorgon vid denna tid är jag i Kroatien, kanske chillar med en drink vid poolen och kollar på havsutsikten.

Jag hoppas alla får en bra vecka, nu ska jag avskedskramas och avskedspussas med min älskling. Jag gillar inte avsked, men avsked slutar oftast med pussar och kramar, så det är ju bra.  Svammelsvammelsvammel... 

Hörs om en vecka :) Ciao!


"Vi ses i drömmarna.."

Älskar dig.

Lägenheten del 2

Nu har det gått ett tag sedan jag skrivit något i bloggen. Och med det är det ju en hel del som har hänt. Malin har flyttat igen, Josefin har kommit och överraskat oss på festen i lördags, lägenheten har helt plötsligt blivit en våning större och snart drar jag utomlands, närmare sagt på lördag. :D Här får ni några bilder på vad som hänt i lägenheten.



Köket


Köket.


En rörig toalett.


Vardagsrummet.

Vardagsrummet.


Vardagsrummet.


Sovrummet.


Sovrummet, har precis tagit ned sängen så det finns inte så mycket saker där ännu.


Tvättstugan.


Tvättstugan.


Trappan, sett uppifrån.

Men döööden!!

Ikväll är det jobb, känns liiiite gruvsamt att vara ensam från 8 för att det är marknad imorgon och det betyder resdag för alla marknadsmänniskor. Dessutom ska jag ta emot en biljävel klocka 8 som även ska ut klockan 8. Och personen efter hade ju såklart jääääättebråttom så jag måste jättestressaihjälmig.

På tal om något helt annat föresten. Det finns tre utländska män i denna byggnad som ska renovera och måla om huset. Nu har de plötsligt börjat hålla på i källaren. Jag var så sannslöst trött imorse när linus drog på jobbet vid 8 och jag tänkte på hur skönt det skulle vara att somna in, men då började oljudet. De sågar precis utanför fönstret, de borrar och slår i väggarna precis under sängen, och här ligger jag och kan inte blunda, prata i telefon eller se på tv. Jag vet vad jag måste göra, jag måste gå ut och gå innan jag blir galen, Jag känner mig som en apa i en bur där folk slår på gallret konstant! Jag visste inte ens om att de skulle hålla på där nere, eller utanför fönstret. Därför vill jag inte dra upp gardinen heller för de går precis förbi utanför och då kanske de glor in. Blä.

Nåja, snart är det utomlands som gäller. Då slipper jag oroa mig för varken byggarbetare eller städning. Den 30/5 åker vi iväg och vi är hemma igen den 6/6. ^Åh du efterlängtade Makarska...

 

HAHA

Här ligger jag i sängen, hemkommen från arbetet och läser igenom mina gamla blogg-inlägg. Jag tror inte jag är ensam när  jag skriver detta, men jag fnissar verkligen för mig själv när jag läser mina gamla inlägg. Jag tycker att jag är fyndig. Känner ni också så? De är inte särskilt humoristiska i sig men mitt sätt att uttrycka mig är ju mysigt. Jag önskade att jag kunde uttrycka mig likadant i talet som i skrift. Då hade ju allt varit superskojigt.

Nu ska jag upp om 7h igen för att dra på jobbet. Vi kanske hörs imorgon.

Nu ska jag forsätta att lyssna på Håkan H en stund till. Natti!


RSS 2.0