Fat-girl-angle

Ni har säkert hört talas om den, den såkallade fetaflickans vinkel. Allt för många gånger stöter jag på den och har insett att jag själv också gör den. Klockren, det blir aldrig fel.

Idag har jag jobbat. Började 05:45 till 15:00 = mördarpass tycker jag. Vilket onödigt ting att jobba så vansinniga tider. Imorgon är jag ledig men jobbar dock helgen. Alla andra är ute och festar medans jag kränger korv. G R E A T!

Ikväll har jag inga planer.. det är inte så många man kan umgås med längre vilket är tråkigt. Jag försöker men det verkar som om det är utan succé. Det är nog mycket mitt fel också. Jag är ju nästan alltid ledig medans andra jobbar och då blir man en ensamvarg.

Hoppas alla får en bra halloween, och ni som är nere i jönköping under helgen, ha en alldeles underbar helg. Jag saknar er alla, även ni som inte befinner sig i jönköping. PUSS

Igår var det 2 år sedan..

tänk vad tiden går fort. Den går så fort så man hinner knappt med.

Igår för två år sedan var en sjukt jobbig dag. En dag som jag borde ha glömt bort (som så många andra, jag är expert på att förtränga). Men just denna dag jagar mig än idag. Jag sonar för mina synder.Föresten, det har snöat idag!

Turkey..

Hittade lite bilder från turey i Maricels facebook. Vilka minnen!:)

Jag och Linus hoppar i sängen, det skumma är att ingen kommer ihåg det...Det var bra på Lena och Orup igår. Det blev ett jävla sväng efter en halvtimma och jag och syrran stod upp och dansade och sjöng.

"I sthlm är jag föööööödd, där har jag min faaaamiiiilj"


Ni skulle bara veta vad jag har gjort...

Jag har klippt mig kort.. eller kort och kort, jag har klippt page.

Jag har blivit stoppad av polisen och fick böta 1.500kr pga att jag körde utan bälte, utanför BION!! Hallå? Va fan står ni där för? Idioter!


Jag har köpt biljetter till Lena PH & Orup som spelar ikväll. Jag, Ida, mor och far ska åka. Sen efter det är det party, YEEHA!!Vi ses, för nu ska jag hitta kvällen outfit ;)

Hej allihopa!

Idag har jag varit händig, nästan lika händig som en mekaniker. Jag har bytt däck, oljefilter och olja. Mycket intressant faktiskt, det var roligare än vad jag trodde. Det tråkiga bara är ju att jag är helt värdelös på resten utav bil-görat, sånt får pappa fixa och förklara :)

Jag åt på ett nytt ställe idag, MATAMIG hette det. Fiffigt namn på ett matställe tycker jag, kanske jag ska kontra med FEEDME isåfall :P

Jag är så himla festsugen. Jag vet inte om det beror på att jag inte har festat på svensk mark på ett tag nu eller om det helt enkelt var en vecka sedan jag fick alkohol i blodomloppet.  Vad ska alla hitta på i helgen? Någon som vill festa med mig? Hör av er!

The notebook

Jag såg precis klart en fantastisk film. Om man vill uppleva sann kärlek, men aldrig kommer att få, så ska man se denna film för att få en gnutta hopp om att kärlek verkligen finns.


Jag sökte dig och fann mitt hjärta.Det är svårt att inte tänka tillbaka på det.. förlåt!


Come up to meet you

dags för att käka nånting innan jobbet. Funderar på makrill och hårdbrö´. Det är ju ett säkert kort, det funkar ju alltid.. problemet är bara att jag åt det till frukost också. Det andra problemet är att det luktar verkligen skit om händerna, munnen, rummet efter man ätit det. Men det är ju så förbaskat gott!

I veckan händer inget speciellt egentligen. Ons & tors ska jag på kurs, en i sundsvall och en i övik. Imorgon sticker Linus till STHLM och ska på någonslags mässa. Vet inte om det är mobiler eller tv-apparater de ska visa, nånting för hans fördel är det iaf. Glad för din skull!

Nu är det repriser på Idol, vilket jävla rat egentligen. Den enda som man kan gunga och digga till är ju den stora, krullhåriga, mörkhyade damen som bara stiger upp på scenen och gör sitt. Hennes röst kan få vem som helst att vilja vara bästa vän med henne, bara för att hon är så grym.

Har fortfarande inte lagt upp några bilder från T-key, men det kommer.

Puss och kram!

Hemma från Turkey igen!

Åh vee och ack, ack och ve. Nu är jag hemma i dystra, kalla, regninga sverige igen. Veckan har varit fantastiskt bra och vi har hunnit både slappa och shoppa loss/rocka loss/bada loss.

Vi har blivit hotad att de ska skicka "Turkisk polis" på oss. Tobba och Maricel tog ett litet nattbad i poolen då vakten just sagt till mig och Linus "its bad in the pool, your skinn can get hurt and you could die!!!" HAHAH! Vi har åkt upp till borgen och levt rövare. Vi har åkt båt ute på öppna havet men var tvungen att stiga av efter 3h pga en Linus som inte mådde särskilt bra. (Tobba och Maricel åkte vidare). Vi har åkt taxi i alldeles för många KM/h utan att ha bältet på oss. Vi har dansat på bord till Gyllene Tider och "Vill ha dig i mörkret hos mig" med alkohol i blodomloppet och Jonas från jobbet vid min sida. Vi har legat på den alldeles fantastiska Kleopatra stranden med en drink i ena handen och en cigg i andra. Vi har ätit färska majskolvar. Vi har kommit på att Turkisk mat är väldigt okryddad och jag tror aldrig de hört talas om salt i hela sitt liv.

Jag ska lägga in bilder nån gång snart och tigga om bilderna från Maricel. Hon var duktig på att ta kort hon.

Nu ska jag snart träffa Malin Kakan Sjöblom på stan, så det är bäst att jag lägger på en rem. Sen jobbar jag resten utav helgen, stängning :(

Hoppas alla har det bra, saknar er. Puss

RSS 2.0