Glad Påsk!

Här ligger jag i vardagsrummet och lyssnar på American Idol. Vissa har fan galet bra röster, de sjunger bättre än vad de pratar. Åter till vardagsrummet. Det börjar lukta guddomligt gott här och hungern gnager in i mig som om jag vore ett hundben. Ikväll nalkas det fest och jag anser mig vara värdig en härlig fylla. Jag har nu jobbat i 7 dagar i sträck och behöver komma ut bland folk. Förfesten är hos Christoffer och sen drar vi nog på parken.


Ha en bra påsk allesammans!

Tvåsamheten

Åh, ännu en morgon då jag verkligen inte vill lämna sängen när det ligger en varm kropp brevid som skriker "TA PÅ MIG!". Det är väl fasen att man ska jobba när alla andra är ledig. Jag ska försöka genomlida dessa fem dagar i rad så jag kan se fram emot lite påskmat och påskfest. I övermorgon, alltså onsdag, kommer mamma och pappa hem igen. Såklart så har min chef lyckats hitta en lucka så att jag skall kunna jobba 3 timmar innan jag måste åka iväg för att hämta mamma och pappa. Haha, det är ju helt fantastiskt.

Nu är jag inte ensamheten längre, nu är jag tvåsamheten.

Tom Höglander

Åh, alla mina vänner, Tom Höglander har gjort det igen! Som de flesta visste så hade jag ett litet party här hemma i Lomsjön igår. Jag passar på nu när mamma och pappa är bortresta.

Tompi ville sova hos mig och visst, det går ju bra. Under vissa omständigheter så gick varken jag eller Linus ut, utan vi stannade här hemma. Klockan 05.00 kommer Tom hem och traskar upp på övervåningen för att lägga sig i min säng. Nu klockan halv tolv kommer han ner till undervåningen och berättar att han suttit på MAX efter Harrys och helt plötsligt hade alla försvunnit. Då kan ju alla tänka "jaaa men han tog nog taxi hem till Sofie då i Lomsjön". Meeeeeen, ack så fel ni har. HAN GICK HEM TILLL MIG! Hahhaha

Tom Höglander har gjort det IGEN! :D

Städ-time

Godmorgon, godförmiddag, eftermiddag, kväll, natt osv. Jag vet ju inte när ni läser denna tråkiga blogg!

Imorgon reser mor och far till utlandet för att sola (om de har tur), bada, dricka drinkar och bara va. Det innebär att jag får huset för mig själv. Med det kommer ansvar, man ska laga mat, diska, städa, tvätta kläder och ta hand om hunden. Som tur är så har jag min nattliga riddare Linus som ska bo hos mig i några dagar. Det kommer bli super, kanske mer än bara super!

Idag ska jag ha det årliga utvecklingssamtalet med min chef där man värdesätter varandra, bokstavligt talat. Så nu innan det samtalet börjar går jag runt och städar här hemma. Jag vill ju inte framstå som en lortgris nu när Linus ska bo hos mig. Jag måste ju visa vilken mogen kvinna jag är som kan ta hand om både hus och hund :D

Jag fick lov att jobba extra idag också. Börjar klockan 18 och stänger på macken. Sex timmar är inge jobbigt alls egentligen, tiden går fasansfullt fort när man blir ensam, elleeeer?

Åter till morgondagen. Jag kommer att skjutsa upp mina föräldrar till Umeå flygplats. Linus följer med så vi kommer att gå en sväng på staden. Egentligen behöver jag ingenting, men jag menar, Gina Tricot finns ju där! Gina sviker nästan aldrig.

För de som inte visste så kommer jag gå upp i timmar på macken. De flesta kommer nog tänka "ja men det var ju bra". Men för mig innebär det en ännu större looser-stämpel i pannan för att jag inte kommit därifrån ännu. När fan ska det bli något vettigt utav mig? Jag vill göra som Malin, kanske inte i 5 månader men, iaf för ett tag. Fly från allt som har med Övik att göra men samtidigt vill jag att alla ska följa med, de finns ju människor som jag inte vill lämna. Vilken sitts jag sitter i va? Åh herregud, det är synd om mig.

Kent

Jaa mina damer och herrar. De kommande dagarna så befinner jag mig i vila, alltså jag jobbar ingenting i veckan (förutom söndag). Så denna vecka kommer det bli att jag ska besöka bilprovningen, vänner, min pojkvän och det nästan bästa utav allt, gruppen Kent som ska spela på swedbank arenaaaaaaaaaaaan :D

JIPPIIIII!!!:D  Ses på kent, torsdag den 6 mars!


rosor är röda

violer är blå

linus är sötast

i min tåRSS 2.0