If you ever need anything, please don´t hesitate to ask someone else first

Jag är glad, mycket glad. I lördas hände något som jag inte riktigt var beredd på. Där satt jag, med ett leende på läpparna som vägrade lägga sig, då jag fick höra det finaste som någonsin sagts till mig. Jag vet inte riktigt varför, men det kändes som du tittade rakt igenom mig. Och då menar jag inte på ett negativt sätt utan du verkligen genomborrade mig (vissa lär tolka det på ett snuskigt sätt, lägg ner) och allt som var gjord av, kött, ben, fläsk och blod.


Jag är mest gjord utav fläsk.

Jag känner mig i underläge

Aldrig har jag skådat en sådan bloggare som D-boy himself. Just därför känner jag mig i underläge, och just därför måste jag ju skriva ett blogg-inlägg jag med.

Imorgon jobbar jag 12-timmars. Helst av allt vill jag bara sitta med grabbarna (och min flicka E.Ö) och dricka lite vin, spela lite spel och bara va. Men det enda som ger mig tröst är att nästan alla andra också ska jobba och då behöver jag ju inte känna mig utanför och missanpassad. Eller...?

Idag så har min dag varit full fart. Vaknade upp vid 10 av ett litet liv som rörde och hade sig. Steg upp vid halv 12 och duschade duschen. Körde in till stan och mötte Emmeli och Tom på MAX och åt en burgare som jag väl har förtjänat. Traskade över vägen till macken och jobbade jobbet till 20:00. Köpte gurka och dip och körde till Limpan där vi mest funderade över varför jag var så sur och hängig. "Vad är fel med dig?". Det var väl så långt vi kom på den diskussionen. Jag vet inte vad det är med mig, jag bara blev sån ikväll. Imorgon ska jag skärpa till mig och vara på mitt bästa humör. Eller...?

Jag vill ta tillfälle i akt att be om ursäkt över mitt beteende. Jag antar att du vet vem du är. Jag ska bli bättre på att höra av mig och inte lämna dig i sticket, för det är det sista jag vill. Homeboys 4-life, är det så vi säger?

Världen snurrar och jag snurrar åt motsatt håll. Snurra med mig för gudsskull och testa om vi kan få moder Jord att följa vårt fotspår.

As he faced the sun he cast no shadow

Goddag på alla som har lika vackert vinterväder denna söndagen, precis som jag har. Under gårdagen fick Moder Jord för sig att öppna sina armar och kasta ut all snö hon sparat på de senaste veckorna, lägga snön vackert över träd och mark och låtit solen titta fram. Välkommen solen!

Det har hänt mycket sen jag skrev sist. Det har varit en crazy nyårsafton, crazy helger och crazy mycket jobb. Min kära chef Fia är hemma med sin sötunge under januari månad (säkert kommande månader också) så jag får jobba som en heltidare, om kanske inte lite mer än det också. Kommande vecka gör så att mina inälvor vill kapitulera och rulla ihop sig till en liten klump och försvinna ur intet. Så jobbigt känns denna vecka.

Idag är min sista lediga dag innan mördarveckan, och jag ska bara NJUTA! Kan jag få göra det? Njuta? Njuta utan ett enda tjaffs, inte ett enda nej eller ett enda njaaa. Kanske jag kan få fiska lite? Gå ut och gå med Soya? Ligga och mysa i sängen och kolla på en bra film? Kanske äta ute? Gå i mjukisbyxor och en skabbig tshirt? Borsta till håret och dölja mitt vilda hår med en mössa? Påtal om hår så har jag klippt mig gott folk, lugg blev det också. Jag ser ut som ett troll!

Det är precis en SÅN dag jag vill ha, låt mig för gudsskull.

Jag vet inte vad som händer, men precis som jag sagt innan, jag har inte bråttom. Vi får låta tiden visa vart allting leder.You thought you knew it all
but let me tell you
you´re not the only one by far
let´s knock down all the walls
you better believe it
´cause now you know it´s true

life will smile for you - it´s true
i wouldn´t lie for you

RSS 2.0